Lekker genieten van je fiets, thuis en op het werk

Je kunt op veel manieren genieten van je nieuwe Naked Bike. Ontsnap uit het saaie woon-werkverkeer, pak je fiets!

Je kunt natuurlijk ook je klanten of personeel verwennen met zo’n leuke fiets. 

WERK

Hoe krijg je werknemers fitter, gezonder en blijer, de snelwegen leger en de economie duurzamer? Precies: de fiets van de zaak.

Met ingang van 2020 mag je de zakelijke fiets onbeperkt privé gebruiken terwijl je slechts 7% van de consumentenprijs optelt bij je belastbaar inkomen. Bij een Bloker Naked Bike fiets met een consumenten prijs van 635 Euro, betaalt de werknemer jaarlijks belasting over 7% * 635 = 44 euro.

 

Bespaar op parkeerkosten

Als er meer werknemers af en toe de auto inruilen voor een fiets helpen ze niet alleen de files verminderen, maar zorgen ze ook voor meer vrije plaatsen op je parkeerterrein. Door je medewerkers aan te zetten om de fiets te gebruiken, realiseer je dus een enorme besparing.

 

Een boost voor je employer branding

Door een duurzame oplossing zoals bedrijfsfietsen aan te bieden, maak je je imago alvast moderner en groener.

 

Een betere gezondheid en minder afwezigheden

Elke ochtend en avond in de file staan… echt bevorderlijk voor het humeur van je medewerkers is het niet. Door met de fiets naar het werk komen valt heel wat van die stress weg. Daarnaast heeft de dagelijkse portie beweging een positieve impact op de conditie en de gezondheid. Fietsende werknemers zijn jaarlijks 1,3 dagen minder ziek vergeleken met hun autorijdende collega’s.

 

Maak werk van een duurzaam mobiliteitsbeleid

Files zijn niet alleen funest voor het milieu, maar ook voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Als organisatie doe je er dus goed aan om een doordachte regeling van het woon-werkverkeer aan te bieden.

 

Dienst/pool fiets

De Bloker Naked Bike is de perfecte oplossing om kant en klaar op kantoor klaar te hebben staan. Voor korte ritjes en boodschappen die heerlijk met de fiets gedaan kunnen worden.

 

Je bedrijfsfietsplan begint bij 27 euro per maand, of je koopt de fietsen.Wij zorgen dat er altijd een geschikte fiets beschikbaar is. Je hebt geen omkijken. Indien gewenst kunnen we uw bedrijfslogo aan de fiets toevoegen. E-mail en we nemen contact met je op om één en ander uit te werken

 

Als u fietsen op uw locatie beschikbaar wilt stellen dan is ook de Bloker Naked Bike de perfecte oplossing.

 

 

HOTELS EN APPARTEMENTEN

Geef de Bloker Naked Bike aan je gasten en bewoners. Je laat zien dat je om het milieu geeft en dat je van mooie strakke vormgeving houdt. Bloker biedt de fietsen kosteloos aan, en deelt dan mee in de inkomsten van verhuur. Uiteraard zorgt het Blokerteam er ook nu weer voor dat de fietsen in perfecte staat zijn. Elke dag …… gerepareerd of vervangen .

 

Indien gewenst kunnen we je logo op de fietsen plaatsen. Ook kunnen wij leuke routes in de buurt van uw hotel voor uw gasten uitwerken. Gasten vinden het heerlijk om op de fiets de omgeving te verkennen.

Contacteer ons op info@blokernakedbike.com en wij werken een plan uit voor je hotel of appartementencomplex.