Willem van Gent - P1040314.jpg

In mijn twintig jaar woon-werkverkeer ben ik altijd op zoek geweest naar de perfecte fiets. Sinds ik De Bloker Naked Bike heb hoef ik niet meer te zoeken. Hij is licht als een veertje en de versnelling is geweldig. Op elke snelheid doet hij het goed. Ik reed vroeger op een e-bike, maar die was erg zwaar. En super ingewikkeld om hem te maken als er iets mis is. De Bloker Naked Bike daarentegen heeft me al meer dan 3.000 km volledig van A naar B vervoerd.. Ik ben er dol op!

Daniel, v/h fietsenmaker

De Bloker Naked Bike geeft me een veilige, stabiele, lichte, snelle, rammelvrije rit. Ik raad deze fiets zeker aan aan iedereen die zijn conditie wil verbeteren en zich tegelijkertijd veilig en probleemloos in de stad wil verplaatsen.

Evelyn, fysiotherapeut

Willem van Gent - Straat1.jpg
812109b4-445a-418a-8012-1e78049f9125.jpe

Fijne robuuste, snelle en vederlichte stadsfiets. Een genot om op te rijden.

Martijn en Linda van den Dobbelsteen, 

editors De Brug, hoofdredactie “De Brug”. 

Waarom een naked bike? Waarom heb ik 3 zonnebrillen? Omdat op sommige  dagen de ene mij een beter gevoel geeft dan de ander. Het versterkt mijn geluk en daar gaat het om.  Zo is het ook met mijn fietsen. Ik heb een fiets voor het woon werk verkeer en de NakedBike. Als de zon schijnt fiets ik op de NB omdat het me doet denken aan de zomer en aan mijn tijd in  Venice Beach en Sante Monica (California), fietsend over de boardwalk tussen zee en stad.  

Maarten van den Biggelaar, entrepreneur, media- en communication-industry

6af4f4a1-5f54-4033-b9e5-969b35ba54e5.jpg