Bloker Naked Bike

Bloker Naked Bike

€ 635,00Prijs

Accessories

Voor alle accessoires  is bevestiging inbegrepen in de prijs.

Product- en bestelinformatie

Garantie

Om te beginnen ontvang je de wettelijke garantie (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek). Dit betekent dat je recht hebt op een goed product.  Je moet het product een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken.  

Bovendien gelooft Bloker Naked Bike zozeer in de kwaliteit van haar fietsen dat we een uitzonderlijke garantie geven op alle gebreken. We repareren ze een jaar lang aan huis. 

Uitgesloten van garantie is schade door onjuist gebruik, zoals springen met de fiets, gebruik bij wedstrijden, overbelasting en verwaarlozing of ondeskundig onderhoud.  Ook schade door onbevoegde wijzigingen aan de fiets is uitgesloten net als puur cosmetische schade die geen invloed heeft op het gebruik van de fiets. Tenslotte zijn ook lekke banden uitgesloten van garantie indien niet wordt gekozen voor de Tannus Armour insert.

 

 

Levering

Wij streven naar een levering binnen 5 werkdagen.  Je kunt aangeven of je de fiets wilt ophalen bij onze winkel of door ons wil laten afleveren bij je, zonder extra kosten. In dat geval zal onze servicemonteur rechtstreeks contact met je opnemen om de aflevering in te plannen. De fiets wordt 100% rijklaar geleverd.

 

 

Retourneren

 Je kunt de fiets binnen 15 dagen kosteloos retourneren. Dit is de enige manier om te ervaren of dit de juiste fiets is voor je. Als je wilt retourneren kun je de fiets zelf terugbrengen of ons vragen om de fiets op te halen tegen een vergoeding van 25 euro.  Bij ontvangst van de fiets wordt je aankoopbedrag onmiddellijk geretourneerd. 

© Bloker Naked Bike

Bloker Naked Bike B.V

IJburglaan 876, 1087GE

Amsterdam

Kamer van Koophandel: 766 01 234

  • Instagram

+316 1617 4237