Bloker Naked Bike

Bloker Naked Bike

€ 635,00Prijs

Accessories

Voor alle accessoires  is bevestiging inbegrepen in de prijs.

De bel en fietsstandaard zijn inbegrepen.

Product- en bestelinformatie

Garantie

Om te beginnen ontvang je de wettelijke garantie (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek). Dit betekent dat je recht hebt op een goed product. Je moet het product een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken.

Bovendien gelooft Bloker Naked Bike zozeer in de kwaliteit van haar fietsen dat we een garantie geven van een jaar.

Uitgesloten van garantie is schade door onjuist gebruik, zoals springen met de fiets, gebruik bij wedstrijden, overbelasting en verwaarlozing of ondeskundig onderhoud. Ook schade door onbevoegde wijzigingen aan de fiets is uitgesloten net als puur cosmetische schade die geen invloed heeft op het gebruik van de fiets. Tenslotte zijn ook lekke banden uitgesloten van garantie indien niet wordt gekozen voor de Tannus Armour insert.

 

 

Levering

Wij streven naar om de fiets gereed te hebben binnen een week. Je kunt aangeven of je de fiets wilt ophalen bij onze winkel Luk de Fietsenmaker 100% rijklaar, of door ons wil laten afleveren. Voor aflevering vragen we een kleine vergoeding (€10) waarbij je zelf de laatste onderdelen kunt plaatsen: het voorwiel, het zadel, het stuur, de trappers  en voorrek (indien besteld). Hiertoe leveren er een Driehoek-inbussleutel (4/5/6mm).  Het blijkt eenvoudig om de onderdelen te plaatsen, maar je kan ook altijd onze technicus bellen.   Als je de fiets graag volledig geassembleerd ontvangt, klaar om te rijden, dan vragen we een vergoeding van €25.

 

 

Retourneren

 Je kunt de fiets binnen 15 dagen kosteloos retourneren. Dit is de enige manier om te ervaren of dit de juiste fiets is voor je. Als je wilt retourneren kun je de fiets zelf terugbrengen of ons vragen om de fiets op te halen tegen een vergoeding van 25 euro. Bij ontvangst van de fiets in goede staat wordt je aankoopbedrag onmiddellijk geretourneerd.